Smiley face
bg

«Теракота» поєднує в собі кухні середземноморського регіону, надаючи їм свіже звучання і фарбуючи в нові відтінки смаку. Шеф-кухар обожнює експериментувати, шукати нові, дивовижні поєднання смаків, зберігаючи при цьому тонкі нюанси традиційної середземноморської кухні.

 Легкість, бездоганну якість, натуральність, автентичність, неповторні поєднання і пряні трави – ось основні кулінарні мотиви, які лягли в основу його майстерно виконаного меню в самому вишуканому рибному ресторані Києва.

Про ресторан :

Гастрономія


Разом з сезонами змінюються і гастрономічні уподобання. У прохолодну осінню погоду приємно провести час у затишному закладі, насолоджуючись стравами з барвистими пам'ятними смаками!

 

У новому сезоні, ресторан сучасної кухні «Теракота» зустрічає гостей авторським меню від шефа Вікторії Ончевої.

 

Крім смачних страв європейської кухні з пан-азіатськими нотками в меню гідно представлен сучасний погляд на гастрономію.

 

Про ресторан :

Интерьер


Интерьер  ресторана «Терракота» значительно выделяет его среди плеяды элитных ресторанов в Киеве. Едва переступив порог ресторана, Вы забудете обо всем. Панорамный вид на исторический центр города еще никого не оставил равнодушным! Роскошный ресторан в Киеве «Терракота»  – легкий и одновременно изысканный интерьер с элементами декора из лучших материалов мира. А для большего комфорта, кроме двух просторных залов, созданы три отдельные VIP-комнаты: две светлых классических и третья – уютно-терракотовая, с камином. Для ценителей всего настоящего есть приятная возможность заглянуть в винную комнату и выбрать напиток, достойный самого искушенного дегустатора. Виртуальный тур Панорамный ресторан в Киеве «Терракота» предлагает вам совершить виртуальный тур и выбрать столик для вашей встречи или зал для мероприятия уже сейчас!
Команда :

Команда


Успіх будь-якого ресторану починається з цікавої ідеї, підтримується належною реалізацією, а розвивається однодумцями, які працюють як єдиний організм. Це те, що ми називаємо командою.

 

Ресторан «Теракота» радує гостей гастрономічними шедеврами, які приносять задоволення завдяки злагодженим зусиллям багатьох людей, котрі натхненно і відповідально працюють на всіх етапах обслуговування.

 

Ми пишаємося цими професіоналами і впевнені, що їх майстерністю будуть захоплюватися день у день всі наші гості.


 

Смачного!

Меню :

A LA CARTE


Меню A La Cartе представлено стравами сучасної європейської кухні з пан-азіатськими акцентами, оригінально поданими Шеф-кухарем. Ви будете здивовані широким вибором, а страви припадуть до смаку навіть найбільш вимогливому гурману.   Метод низькотемпературної теплової обробки, використовуваний Шеф-кухарем, вважається найбільш прогресивним підходом у приготуванні їжі. Він дозволяє зберегти дивовижно ніжний натуральний смак і колір продуктів. Апетитні  десерти з елементами молекулярної кухні відкриють Вам  незвідані раніше емоції.   Меню
Меню :

Сніданки


Ресторан сучасної кухні «Теракота» пропонує найбільш широкий асортимент шведської лінії, представленої у трьох напрямках: європейської, української та японської кухонь.  

Відповідно до концепції Fresh Organic Traditional мережі «Прем'єр готелів», окрасою сніданку є українські і типово київські страви, приготовані з місцевих екологічно чистих фермерських продуктів за унікальними рецептами шеф-кухаря Вікторії Ончевої.

 

пн-пт: 7:00—11:00; сб-нед: 8:00—12:00

Меню :

Українське меню


Правильний ресторан у Києві не може обійтися без українського меню. Тим більш, серед відвідувачів ресторану «Теракота» часто зустрічаються іноземні гості, а отже презентувати національну кухню у кращому вигляді - справа честі для Шеф-кухаря. Меню  
Ексклюзивно від «Теракоти» :

ТОП-пропозиції від Шеф-кухаря


Обов'язково спробуйте, вишуканий салат з козячим сиром і соусом з манго, кальмарів в темпура на кус-кусі з чорнилом каракатиці з соусом Айолі або Чилійський сібас на пюре з молодого горошку і овочевою сальсою - гастрономічне та естетичне задоволення вам гарантовано!

 

Відтепер у смаку є ім'я! Ресторан «Теракота»!

Ексклюзивно від «Теракоти» :

Наша кухня


Шеф-кухар і його команда ретельно відбирають кращих постачальників продуктів. Сезонні продукти регулярно поставляються з невеликих приватних садів і ферм.

Сучасні технології у процесі приготування дозволяють зберегти та навіть підкреслити натуральний смак продукту.

Галерея

  • Ексклюзивно від «Теракоти» :
    Події
    Відкриття нового сезону у ресторані «Теракота»
    2 листопада, ми відкриваємо двері у новий сезон ресторану авторської кухні «Теракота». Дивитись усі
  • Ексклюзивно від «Теракоти» :
    Події
    Жива музика в ресторані «Теракота»
    З четверга по суботу, з 19:00 у ресторані сучасної кухні «Теракота» у Вас є прекрасна можливість насолодитись вечерею під приємну живу музику напрямку Pop-jazz. Дивитись усі
  • Ексклюзивно від «Теракоти» :
    Новини
    24 01/17
    Фестиваль Goût de France / Good France у ресторані «Теракота»

    Дивитись усі
  • Ексклюзивно від «Теракоти» :
    Новини
    04 04/16
    Концепція фірмових сніданків

    До меню сніданку ми додали національні українські страви і традиційні страви регіону, що готуються з місцевих продуктів, вирощених в екологічно чистих районах та напоєні гарячим українським сонцем. Дивитись усі
  • Ексклюзивно від «Теракоти» :
    Новини
    29 03/16
    Березовий сік

    Весною, коли природа оживає і всюди дзвенять струмки, у лісі починається магічне дійство – березовий плач, або збір березового соку. Березовий сік – неймовірно смачний і корисний напій, що сповнює організм вітамінами. Не пропустіть! Дивитись усі
  • Ексклюзивно від «Теракоти» :
    Новини
    11 11/15
    Унікальні устриці в ресторані «Теракота»

    Ви знаєте, в чому особливість устриці Boudeuse? Це маленька устриця, яка просто не бажає рости і ховається у своїй раковині, завдяки чому смак її м'яса дуже соковитий і солодкий. А знаєте в чому особливість ресторану сучасної кухні «Теракота»? Дивитись усі
  • Ексклюзивно від «Теракоти» :
    Новини
    03 11/15
    Зустрічайте новий гастрономічний сезон з Вікторією Ончевою.

    Своє бачення Вікторія сміливо втілила у смачних гастрономічних ансамблях й оригінальному оформленні страв, що дає повне право називати «Теракота» рестораном сучасної кухні! В основі меню середземноморська кухня з вкрапленнями сучасних гастро-тенденцій. Дивитись усі
Сезон 16/17

Сезон 16/17

Контакти :

Контактна інформація


ТЕЛЕФОНИ Тел: +380(44)244-12-35 Тел: +380(44)244-12-12   ГРАФІК РОБОТИ     Сніданки Пн-Пт: з 07:00 до 11:00 Сб-Нд з 08:00 до 12:00     В даний момент ресторан працює тільки на сніданки. Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності.

Наша адреса


АДРЕСА

 

Київ, бульвар Т.Шевченко/вул. Пушкінська 5-7/29

готель "Премьєр Палас", 8 этаж

                                                                                                            

 

Google Map